Logo Villa Bali Breeze
  • Uw vakantiewoning op Bali is gebouwd van lokale, authentieke
    bouwmaterialen, maar
    is ook voorzien van
    alle moderne comfort

Homepage Villa Bali BreezeDe villaHet guest house van Villa Bali BreezeHet grote infinity zwembadVilla Bali Breeze heeft vele extra'sVakantiewoning Bali te huur: de prijzenLovina en Noord-Bali toeristische tipsContact met Villa Bali Breezewww.villa-on-bali.com

 

 

 

 

 

 

 


Villa Bali Breeze rated excellent on Tripadvisor

Villa Bali Breeze is gebouwd op het hoogste rijstterras van een eigen terrein van 2 ha. De verkoelende bries van de Bali Zee krijgt vrij spel door de brede veranda die rond het hele huis ligt. Vandaar heeft u adembenemende uitzichten op Lovina, vissersboten, rijstvelden en de prachtige tropische tuin.

Villa Bali Breeze: de veranda rond de vakantiewoning
geeft vrij spel aan de verkoelende bries van de Bali Zee
en biedt adembenemende uitzichten op Lovina

De geheel gelijkvloerse woning (oppervlakte ruim 300 m²) is voorzien van houten vloeren en bamboe zonneschermen. In de open woonkamer onder het hoge, originele alang-alang dak (de Balinese variant van een rieten dak) staan drie brede zit- en loungebanken, antieke leunstoelen, terrazzo tafels, originele Batavia stoelen en antieke Javaanse poortdeuren, die Villa Bali Breeze een unieke koloniale sfeer geven.

Antieke meubels en rieten dak zorgen voor koloniale sfeer

Alle slaapkamers hebben grote hemelbedden (twee kamers met tweepersoons bedden en een kamer met twee eenpersoons bedden) en elk een en-suite badkamer met twee douches en dubbele wastafels. Ze hebben individuele airconditioning, plafondfans en ruime ingebouwde kasten. Grote en kleine handdoeken, badlakens voor bij het zwembad, zelfs aan strandhanddoeken is gedacht. Ook koele batik kamerjassen, een kluisje en haarföhns behoren tot de standaarduitrusting.

De pantry is uitgerust met een espresso-machine

De eetkamer wordt gedomineerd door een grote terrazzo eettafel met tien stoelen naar een voorbeeld uit de Nederlands-Indische tijd. In deze ruimte wordt uw ontbijt geserveerd (inbegrepen in de huurprijs). En de kok hier ook uw lunch of diner serveren. Naast de woonkamer bevindt zich een pantry met onder andere een koelkast/vriezer, kookplaat, waterkoker, broodrooster en zelfs een espresso-apparaat.

Check nu de beschikbaarheid van Villa Bali Breeze Ga naar de volgende pagina

Facebook/Villa Bali Breeze paginaBezoek en Like de Facebook pagina. Google+ Villa Bali Breeze pagina Bezoek de Google+ pagina (en volg ons)

Ontbijt met uitzicht over Lovina, de rijstvelden en de Bali Zee
Ook vanuit de eetkamer heeft u een schitterend uitzicht over de rijstvelden,
Lovina en de Bali Zee

Slaapkamer Villa Bali Breeze Alle slaapkamers hebben airconditioning, fans, openslaande louvredeuren en koloniale hemelbedden

Rondom de hele villa bevindt zich een open verandaDoor de hoge ligging en de veranda voelt u altijd wel een koel briesje. Vandaar de naam Villa Bali Breeze!