Logo Villa Bali Breeze
  • Dankzij het guest house is Villa Bali Breeze uitermate geschikt
    voor een luxe vakantie met familie of
    vrienden op Bali

Button Guest HouseGa naar Engelse tekst

 

 

 

 

 

 

 


Villa Bali Breeze rated excellent on Tripadvisor

Het guest house van Villa Bali Breeze is een mini-uitgave van de villa zelf. Het ligt er iets apart van - dus privacy - op een lager gelegen voormalig rijstterras. Beide huizen liggen echter op hetzelfde terrein. Omdat we onze gasten volledige exclusiviteit bieden, is het guest house alleen te huur samen met de villa. Daardoor kunnen we accommodatie bieden aan in totaal tien personen. Ideaal voor een familie-vakantie op Bali, een feestelijke gelegenheid (huwelijk/honeymoon) of een verblijf met enkele vrienden in Lovina.

Het guest house is een mini-uitgave van de villa.
Met twee slaapkamers en een gezamenlijke badkamer ideaal voor een Bali gezinsvakantie met (kleinere) kinderen

In het guest house vindt u twee ruime slaapkamers (één tweepersoons hemelbed en twee eenpersoons bedden) met een gezamenlijke, grote badkamer, een pantry met eigen koelkast en keukengerei, en een open living op de veranda. Ook het gastenverblijf is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Beide slaapkamers hebben onafhankelijk van elkaar werkende airconditioning en fans aan het plafond. Het personeel houdt uiteraard ook het guest house schoon, verschoont regelmatig het linnengoed en wast voor u af. Dat is pas een echt ontspannen Bali vakantie!

Tropisch fruit uit eigen tuin... Dat kan in Villa Bali Breeze

De rijstterrassen van Villa Bali Breeze worden voor een groot deel nog steeds gebruikt voor de traditionele Balinese rijstcultuur. Via een stelsel van soms eeuwenoude kanaaltjes (de subak) wordt op vaste tijden water uit de bergen over ons terrein naar de rijstpercelen gebracht.

Rondom het huis en het guest house hebben we zelf een weelderige tropische tuin ontworpen en aangelegd met verschillende (lotus)vijvers om het terrein ook in het droge seizoen groen te kunnen houden. U vindt in de tuin mangobomen, rambutan, melinjo, bananen, kruidnagelen, cacao, ananas, sereh en vele andere bomen en planten. Geen wonder dat er zoveel vogels en vlinders rond Villa Bali Breeze te zien en te horen zijn.

Check nu de beschikbaarheid van Villa Bali BreezeGa naar de volgende pagina

Dit schrijft een van de gasten van ons vakantiehuis:

"De eerste week hebben we doorgebracht in een strand villa in Lovina. Daar vonden we het nogal luidruchtig door de grote weg en disco's in de buurt. En je wordt er regelmatig lastig gevallen door verkopers van sarongs et cetera. Jullie huis was veel prettiger en de omgeving veel mooier. Tuin en zwembad zijn schitterend. Het personeel was prettig, goed en professioneel. Alle complimenten daarvoor." - Gast uit Zuid-Holland.

Villa Bali Breeze Facebook pagina Bezoek (en Like) ook onze Villa Bali Breeze Facebook pagina.

Pad naar het guest house
Het guest house van Villa Bali Breeze ligt apart op een lager rijstterras, met een trap naar het grote huis

Veranda guest houseVanaf de veranda van het guest house kijkt u uit over de tropische tuin en de sterrenhemel van Bali

Vanaf de veranda van het guest house kijkt u op de lotusvijver
Het hele jaar door kunt u zich verbazen over de schoonheid van de heilige lotus in een van de vijvers