Villa Bali Breeze in Lovina/Noord-Bali
  • Heerlijk baantjes
    trekken in het
    20 meter lange en
    5-6 meter brede zwembad van
    Villa Bali Breeze.

Button zwembad

 

 

 

 

 

 

 


Villa Bali Breeze rated excellent on Tripadvisor

Het zwembad en het zonneterras van Villa Bali Breeze hebben de vorm van de oospronkelijke sawa's behouden, waardoor de infinity pool - een overlopend zwembad zonder rand - nauwelijks stoort in de rijstterrassen op de berghelling achter het dorp Lovina. De grootste lengte van het zwembad is 20 meter, en de breedte zo'n 6 meter. Dus groot genoeg om baantjes te kunnen trekken. Het water is overal 1.65 meter diep en dus minder geschikt voor kinderen die niet kunnen zwemmen.

Elke dag komen zwaluwen, ijsvogels, bijeneters en rijstvogeltjes (vaak in volle vlucht) hun dorst lessen in
het 20 meter lange zwembad van Villa Bali Breeze

Het water van het zwembad wordt zo ecologisch mogelijk, en zonder chloor, gezuiverd. En dat kunt u merken aan de zwaluwen, rijstvogeltjes, ijsvogels en bijeneters die regelmatig langs komen om hun dorst te lessen, vaak in de vlucht. Het zonneterras is zeer royaal. Er kunnen met gemak 10 teakhouten zonnebedden met bijbehorende parasols staan. Aan de korte kant van het zwembad zorgt een traditionele bale met alang-alang dak voor schaduw. Enkele terrassen lager staat een tweede bale - de jungle bale - die uitkijkt op de diep ingesneden rivier die langs Villa Bali Breeze naar Lovina stroomt in de regentijd.

Het weer in Noord-Bali is het hele jaar door heerlijk

Noord-Bali heeft een geweldig, relatief droog klimaat met het hele jaar door temperaturen tussen de 28 en 30 graden Celsius. Zelfs in de regentijd (december-maart) is het vrijwel elke dag zonnig. In tegenstelling tot het Zuiden van Bali, regent het in Lovina in die periode meestal alleen in de middag en klaart het tegen de avond weer op. De zonsondergangen zijn dan zelfs nóg spectaculairder dan in de rest van het jaar.

Check nu de beschikbaarheid van Villa Bali BreezeGa naar de volgende pagina

Dit schrijft een van de gasten van Villa Bali Breeze:

"We hebben drie weken doorgebracht in Villa Bali Breeze en we konden ons geen betere honeymoon vakantie indenken. De privacy van een eigen (riant!!) huis maar met de luxe van een vijfsterren hotel. Het uitzicht is indrukwekkend, het zwembad fantastisch en de tuin biedt een weelde aan bloemen en planten. De staf is supervriendelijk en behulpzaam. En de auto met chauffeur zorgt ervoor dat je anytime ergens naar toe kunt." - Gast uit Amsterdam.

Villa Bali Breeze Facebook pagina Bezoek (en Like) ook onze Villa Bali Breeze Facebook pagina.

De bale zorgt voor schaduw bij het zwembad
Een Balinese 'bale' aan de rand van het zwembad zorgt voor schaduw in de heerlijke tropenzon

Overloop zwembad Villa Bali Breeze Het uitzicht vanuit het zwembad van Villa Bali Breeze richting Lovina en de Bali Zee is weergaloos

Villa Bali Breeze vanaf zwembad Via twee trappen loopt u van de villa naar het grote zwembad, dat 20 meter lang en 5-6 meter breed is